Τα Προιόντα - ΘΑΝΟΣχρωμα διακόσμηση

Διακόσμηση
Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τα Προιόντα

επικοινωνία-φώτο

Διακόσμηση

Με πολυετή πείρα στο χώρο του χρώματος από το 1974 και με συνεχή παρακολούθηση στην εξέλιξη χρώματος και της διακόσμησης είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αποχρώσεις για το δικό σας μοναδικό χώρο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Ήδη γνωρίζετε ότι όλα τα χρώματα τα δημιουργεί η φύση και προσφέρουν μία μοναδική συλλογή αποχρώσεων, γι΄αυτό λοιπόν τα χρωματολόγια και οι βεντάλιες των μεγαλύτερων εταιριών χρωμάτων είναι εμπνευσμένα από τις εναλλαγές των χρωμάτων της.
Οι συνδυασμοί χρωμάτων με ταπετσαρίες, τεχνοτροπίες, stickers, μπορντούρες και stencil δημιουργούν ποικίλους τρόπους  διακόσμησης δίνοντας μας την ευκαιρία  να μεταμορφώσουμε τους χώρους μας.
Η εταιρια ΘΑΝΟΣχρωμα  θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες σύγχρονης διακόσμησης διευρίνει τα προϊόντα του πέραν του χρώματος και διαθέτει:
Οι διακοσμήσεις μόδας είναι μια σειρά από τεχνοτροπίες ειδικής τεχνολογίας Δίνουν λύσεις μοναδικής αισθητικής, εφευρετικότητας και τεχνικής απόδοσης σε οποιοδήποτε έργο, είτε αυτό είναι κατοικία, κατάστημα, δημόσια υ υπηρεσία,   ή οποιοσδήποτε επαγγελματικός  χώρος. Εφαρμόζονται σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως τοίχους από μπετόν, ξύλινες κατασκευές, όπως ντουλάπες ή έπιπλα, αλλά και μεταλλικές επιφάνειες, γίνονται μοναδικά, εάν συνδυάσετε το ειδικό εφφέ με την πληθώρα αποχρώσεων που δίνει το χρωματολόγιο ΘΑΝΟΣχρωμα
Οι επιλογές που έχεται είναι σχεδόν απεριόριστες. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι εξής:

τα προϊόντα από κάθε θεματική συλλογή FEEL AT HOME: Marie Claire, Raffi, ELLE Decoration, National Geographic και τη διευρυμένη Home Collection.Οι διαφορετικές αυτές συλλογές αποδίδουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είναι μοναδικές καθώς παρουσιάζουν ξεχωριστό ύφος και αίσθηση. Η σειρά FEEL AT HOME ταυτίζεται με το στυλ, τη μόδα, τον υψηλό σχεδιασμό και την ποιότητα.Ανακαλύψτε τη FEEL AT HOME και αφεθείτε στην μοντέρνα αισθητική της

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Η συλλογή μας με διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια συνεχίζει να συμπληρώνεται με νέα σχέδια & ήρωες. Σας παραθέτουμε εδώ μερικές ιδέες για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο με κλασσικούς ή νεοεμφανιζόμενους χαρακτήρες, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.Συνδυάστε και συμπληρώστε με την φαντασία σας τις προτάσεις πουθα βρείτε στις παρακάτω σελίδες για ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα κλέψει τις καρδιές μικρών & μεγάλων.

SPATULA STUHHI
Καλλιτεχνικός στόκος (βενετσιάνικος)   Video εφαρμογής spatula stuhhi
Ακρυλικό υλικό που εφαρμόζεται στους τοίχους με διαφορετικούς τρόπους, προσδίδοντας ποικίλα αποτελέσματα στην υφή του τοίχου. Έχει τη δυνατότητα να  στιλβωθεί, να περαστεί με κεριά ή με βερνίκι ή και να μείνει στην αρχική του μορφή.Τοιχογραφίες που ζωγραφίζονται πάνω σ'αυτό το υλικό αποκτούν μία διαφάνεια που θυμίζει το Ρωμαϊκό "fresco"

LA CASA DEI SONGI
  Nέο υλικό τεχνοτροπίας   Video εφαρμογής la casa dei sogni   Το LA CASA DEI SONGI είναι ένα χρώμα που γεννάει συναισθήματα.Hχρήση του σαγηνεύει. Η δημιουργικότητα και το προσωπικό στυλ που χρειάζεται να προστεθεί σε κάθε κίνηση του χεριού κάνουν τηνεφαρμογή δελεαστική. Προτείνουμε να έχετε σαν συντροφιά καλή μουσική έτσι ώστε ακολουθώντας τον ρυθμό να προσθέτετε τέχνη καιπνευματικότητα σε μια απλή εργασία χρωματισμού

PRIMAVERA CIRE Τεχνοτροπίες βαφής                                                                                                                                           χρώματα που εφαρμόζονται με διάφορες τεχνικές, όπως ragging, sronging, dragging, κρακελάρισμα, παλαίωση χρώματος και κέρωμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χρωματισμό, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.
SPIRITO LIBERO
......λάιμ, μάρμαρο και σκόνες φυσικών ορυκτών ενώνονται για να Spirito Libero. Οι Cera del Vecchio και Antichi Sapori είναι κατασκευασμένες από το κερί και το φυσικό σαπούνι.....
Μπορντούρες (stencils)

Σχέδια εμπνευσμένα από το προσωπικό σας χώρο, δημιουργούνται για να διακοσμήσουν τοίχους και οροφές, και συχνότατα παιδικά δωμάτια και μπάνια.

Με τις τεχνικές βαφής, την ζωγραφική και τις πατίνες, παλαιά και καινούργια έπιπλα μεταμορφώνονται με επιτυχία σε ανανεωμένα και ενδιαφέροντα κομμάτια.Υλικά . Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στεγνώνουν γρήγορα και είναι οικολογικά. Τα χρώματα και τα βερνίκια είναι άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής.
Πατίνες & Απομίμηση μετάλλων      
Φύλλο χρυσού, ασήμι, μπρούντζο & τεχνικές απομίμησης σκουριάς εφαρμόζονται και παλαιώνονται για να μεταμορφώσουν συνηθισμένα αντικείμενα ή έπιπλα σε κάτι ιδιαίτερο.
Πατίνες & Απομίμηση μετάλλων    
Φύλλο χρυσού, ασήμι, μπρούντζο & τεχνικές απομίμησης σκουριάς εφαρμόζονται και παλαιώνονται για να μεταμορφώσουν συνηθισμένα αντικείμενα ή έπιπλα σε κάτι ιδιαίτερο.
COLORE E GIOIA

Ένα χρώμα που αντανακλά το φως σου είναι η συλλογή Gioia. Μεταλλιζέ βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.
WHITE PAINT

Λευκή περλέ βαφή. Ενα χρώμα που αντανακλά το φως του κόσμου που διαπνέεται από λάμψη.
KLONDIKE

Το KLONDIKE είναι ένα υψηλής ποιότητας διακοσμητικό χρώμα, με βάση το νερό, αναπνέων και πλενόμενο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Οι διακοσμημένες επιφάνειες συλλαμβάνουν τα μεταλλιζέ στοιχεία που είναι  ενσωματωμένα στο χρώμα, ενισχύοντας τα εφέ χρυσού,
ασήμι και οξειδωμένου.  Βάση: Νερού  κατανάλωση 5-6μ kg
SABULADOR

Το SABULADOR είναι ένα υψηλής ποιότητας διακοσμητικό χρώμα, με βάση το νερό, αναπνέων και πλενόμενο για εσωτερική χρήση.
Το SABULADOR προσδίδει στις διακοσμημένες επιφάνειες φωτεινές αμμώδης αντανακλάσεις.
Με το Atmosphere είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο διακοσμητικό εφέ, χρησιμοποιώντας απλά ένα φαρδύ συνθετικό πινέλο.
ATMOSPHRE
Ποετοιμάζουμε την επιφάνεια εφαρμόζοντας με ένα ρολό το αστάρι fondo atmosphere
, Επαλείφουμε το τελείωμα με ακανόνιστο τρόπο ή με διαγώνια κατεύθυνση αποφεύγοντας την υπερβολική ποσότητα του υλικού. Όσο περισσότερα χέρια περάσετε την επιφάνεια με το πινέλο τόσο περισσότερους χρωματισμούς θα σχηματίσετε.Είναι πολύ σημαντικό να μην ανακατέψετε το μείγμα.
ATTRACTION

Οικολογικό υλικό κάλυψης επιφανειών που αποτελείτε από ανόργανες ουσίες, στεγνή ρητίνη, φυτικές ίνες ,μετάξι κ.α, τα οποία συνθέτουν ένα μη τοξικό προιόν, άοσμο,αντιμυκητιακό,αντιστατικό με ευχάριστη απαλή αφή.
Εργαλεία: Ειδική σπάτουλα
Αφου έχει εφαρμοσθεί ένα συνθετικό αστάρι, ανακατεύετε το προιόν με νερό και περιμένετε 30 λεπτά.Μετά καλύψτε την επιφάνεια με το προιόν χρησιμοποιώντας την ειδική σπάτουλα  Αφήστε το να στεγνώσει 48 ώρες για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα.
Απόδοση 3μ ανά σακουλάκι

ΚΡΑΚΕΛΕ
Στην τεχνοτροπία του κρακελέ αυτό που θέλουμε είναι να σκάσουν τα χρώματα μεταξύ τους και να φαίνετε το ένα μέσα από το άλλο. Για να το πετύχουμε αυτό περναμε το πρώτο μας χρώμα σε όποια απόχρωση θέλουμε και το αφήνου με να στεγνώσει πολύ καλά.Έπειτα περνάμε το ειδικό διάφανο ζελέ για κρακελέ και το αφήνουμε να τραβήξει για περίπου μισή ώρα. Τέλος αφού περάσει η μισή ώρα απλώνουμε την τελική απόχρωση πλαστικου που θέλουμε και απλά περιμένουμε να στεγνώσουν και να δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα έτσι απλά.
OTTOCENTO
Αναπνέων υλικό που απομιμάται τις παλαιότερες βελούδινες επενδύσεις τοίχων που εμφανίστηκαν κατά την περίοδο της Ευρωπαϊκής αναγέννησης.
Το προϊόν είναι άοσμο, μη τοξικό, άφλεκτο και φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
MULTIDECOR ES
ES1110 Ασημί | ES710 Χρυσό  Αργοστέγνωτο «περλέ μεταλλιζέ» ακρυλικό επίστρωμα διαφάνειας.
TRAVERTINO

Stucco με βάση το τριμμένο μάρμαρο ιδανικό για την ανάπλαση με σύγχρονες μεθόδους της όψης της πέτρας που προσδίδει το TRAVERTINO.
Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο φως, είναι άφλεκτο, μη τοξικό, μη ρυπογόνο και φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
VEL DECOR Πατίνα για εξωτερικούς τοίχους
Πατίνα για εξωτερικούς τοίχους Ακόμα μια πρωτότυπη τεχνοτροπία για εξωτερικούς τοίχους με μια επαναστατική χρωματική εφαρμογή με μικρές παραλλαγές στη μέθοδο και στις αποχρώσεις και των υλικών της, μπορούμε στην κυριολεξία να φέρουμε στο σπίτι μας τα χρώματα της εξοχής ή να “ταξιδέψουμε” νεορά σε άλλες εποχές...
Xρώμα siloxanic βάσεως (με βάση ρητίνες πυριτικού άλατος) μερικής κάλυψης, που δημιουργήθηκε με σκοπό να διακοσμήσει και να προστατεύσει τοιχοποιίες εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.
Το προϊόν είναι άοσμο, μη τοξικό, άφλεκτο και φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Διακοσμητικό τοίχων, στόκος ιδανικός για ανάγλυφη πατίνα τοίχου νερού. Εφαρμογή με σπάτουλα.
Επικάλυψη με PRIMAVERA WAX.
PRIMAVERA

Το PRIMAVERA είναι ένα πολύχρωμο διακοσμητικό σύστημα χρώματος για τοίχους και ταβάνια που εφαρμόζετε πάνω από μια καλά βαμμένη με πλαστικό ή ένα καλής ποιότητας ακρυλικό σε προκαθορισμένο χρωματισμό σαν φόντο και ένα ή περισσότερα τελικά στρώματα διαφορετικού χρωματισμού με PRIMAVERA . Το προιόν οφείλει το σπάνιο διακοσμητικό εφέ σ’αυτό το παιχνίδι των κοντράστ μεταξύ του φόντου και των χρωμάτων και των σχεδίων που επιτυγχάνονται με κάθε τελικό στρώμα. Το Τελικό αποτέλεσμα διαφέρει ανάλογα με την τεχνική που θα ακολουθήσετε
SHARDANA
Διακοσμητικό ακρυλικό μεταλλιζέ επίστρωμα που προσδίδει το εφέ των πολυκαιρισμένων τοίχων έχοντας όμως μια όψη σπινθιρίζουσα-μεταλλική. Χρήση Εσωτερική , φανταστικό προιόν επιλέχτε την απόχρωση και αγοράστε το .
EDONI
Διακοσμητικό μεταλλιζέ χρώμα νερού. Χρήση Εσωτερική.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού